Over ons

Davylux.

Jarenlange ervaring in de tuinbranche en een enorme passie voor licht, design en domotica. Dat waren de hoofdingrediënten voor de oprichting van Davylux. We leveren eersteklas buitenverlichting voor elke tuin. Hoge kwaliteit, stijlvolle ontwerpen en gebruiksgemak zijn kenmerkend voor onze producten.

Inmiddels bestaat ons team uit een gezonde mix van jeugdige energie en ervaring. Alles bij ons staat in teken van het creëren van de ultieme ervaring voor jouw tuin.

Waar wij voor staan.

Voel je thuis in je tuin. Een lijfspreuk waar wij ons hard voor maken. Iedere tuin is uniek en verdient zijn eigen benadering. Met ons assortiment aan buitenverlichting willen wij elke tuin de aandacht geven die het verdient.

Onze missie is het creëren van een veilige buitenruimte met een betoverende uitstraling en een vertrouwde sfeer voor iedereen. In de huidige tijd waar iedereen steeds meer binnen werkt, leert en speelt willen wij mensen weer laten genieten van de buitenlucht.

Je thuis laten voelen in je tuin.

Dat is onze missie, ons doel. Daar komen wij ons bed voor uit!

Drie pijlers van succes.

Duurzaamheid

Een planeet die er voor onze (klein)kinderen ook nog is. We moeten het met zijn allen doen en dat beseffen we ons maar al te goed. Vandaar dat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel staat. Voor onze buitenverlichting wordt uitsluitend gebruik gemaakt van LED-technologie, op dit moment de meest duurzame vorm van verlichting. Daarnaast is 77% van onze producten recyclebaar en proberen wij zo min mogelijk plastic te verwerken in onze verpakkingen. Ook biedt de app veel geautomatiseerde mogelijkheden om het licht uit te schakelen op momenten dat het niet nodig is, om zo nog meer energie te besparen.

Innovatie

"Stilstand is achteruitgang'' een dooddoener die iedereen wel eens gehoord heeft, maar voor ons nog steeds één van de belangrijkste kernwaarden is. Dagelijks gaan we op zoek naar vernieuwingen en verbeteringen voor onze producten. Een uitgebalanceerd team van engineers, designers en ontwikkelaars is de drijfveer achter ons succes. Het revolutionaire Davylux buitenverlichtingssysteem is door iedereen (veilig) aan te leggen, maar biedt toch oneindige mogelijkheden. Gecombineerd met slimme automatiseringen en voorgeprogrammeerde lichtsferen gaan we voorop in de markt. Perfectie is voor ons de benchmark.

Service

Ondersteuning bieden. Niet alleen als er om gevraagd wordt, maar de hele dag door. Alles staat in het teken van het leveren van de ultieme klantervaring. Het begin van al onze ontwikkelingen begint bij het luisteren naar de gebruiker en het achterhalen van de behoeften. Bij Davylux staat gebruiksgemak op één. Dit geldt zowel tijdens de aanleg en installatie van ons systeem als tijdens het gebruik. Geen poespas, maar een gebruiks- vriendelijke beleving. Mocht je er toch niet uitkomen? Wij staan klaar om te helpen en doen dit ook graag. Problemen oplossen, uitleg geven of adviseren, je kunt voor alles bij ons terecht.

Leer ons nog beter kennen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en kom alles over ons te weten. Ontdek de laatste ontwikkelingen en wordt als eerste geïnformeerd over leuke acties.